Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on September 8, 2026, 9:36 am</div>Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu. Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno. Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://www.letsknowit.com/mateusz59190]aplikacja FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy. Konto zalozylem w dwie-trzy minuty, prog wplaty to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko. Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel