Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on September 8, 2026, 8:44 am</div>Siedze tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Lobby na 888starz jest naprawde spore — gdzies ponad 5000 pozycji, choc umowmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic Play, Play'n GO i NetEnt zajmuja wiekszosc polki, Gates of Olympus i Book of Dead wisza w topce. Pakiet powitalny to 100% od wplaty i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji czasem podbijaja pule. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://apartamentyczeladz.pl/888starz-no-deposit-code-jak-zdobyc-aktywowac-i-wyplacic-bonus-bez-depozytu]888starz kod promocyjny[/url] zanim klikniesz "zaloz konto". Depozyty schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — zatwierdzili nastepnego dnia. Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time i Monopoly Live — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam. Czat na 888starz jest po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale kazdy niech oceni sam.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel