Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on September 8, 2026, 8:16 am</div>Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu. Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely megaway'e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny. Oferta powitalna prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://www.zupyak.com/p/4985082/t/fieryplay-kody-bonusowe-i-rejestracja-w-2026]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne. Konto zalozylem w dwie-trzy minuty, minimalny depozyt to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki. Na telefonie dziala przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel