Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on September 8, 2026, 7:42 am</div>Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz realnie krece moze na dwudziestu. Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze. Bonus na start wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://dev.to/desgh_white_7e4c654897816/onboarding-account-security-2fa-and-sane-defaults-from-day-one-455d]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy. Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki. Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Chodzi plynnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel