Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on September 8, 2026, 7:06 am</div>Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc nie oszukujmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Play'n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych. Bonus powitalny kreci sie wokol 100% doladowania plus jakies 30 free spinow. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://ucgtexas.manaopono.tech/aplikacja-888starz-przewodnik-po-bonusie-powitalnym-i-warunkach-obrotu]więcej informacji[/url] zanim klikniesz "zaloz konto". Depozyty schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja wyplacam w krypto bo schodzi w kilkanascie minut. Wyplaty w 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Dokumenty trzeba wrzucic — zatwierdzili nastepnego dnia. Live to w wiekszosci Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — stoly chodza plynnie. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, aplikacja tez jest. Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Ja sie tym nie przejmuje, ale kazdy niech oceni sam.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel