Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on September 8, 2026, 5:26 am</div>Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, choc w praktyce wracam do kilkunastu. Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno. Bonus na start prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://cryptoplaypickscc5c0.forumpolish.com/#f13]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy. Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo. Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel