Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on September 8, 2026, 4:16 am</div>Gram tu od zeszlej zimy, glownie sloty, wiec napisze pare slow. Wybor gier w 888starz jest gruby — jakies 3-4 tysiace pozycji, choc spora czesc to podobne do siebie klony. NetEnt jest wszedzie — klasyki typu Gates of Olympus sa oblegane, a ja i tak wracam do Book of Dead. Znalazlem sporo Yggdrasil i BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc. Sekcja live jedzie na Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Prawdziwi krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time i Monopoly Live wieczorem ciezko usiasc. Minus — czasem klatkuje na slabszym necie, ale to raczej moja wina niz ich. Startowy bonus w 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, rozbite na kilka depozytow. Wager to x35 i szczerze mowiac to nie jest bulka z maslem. Byl tez maly bonus bez depozytu po weryfikacji maila, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Swieze promocje sa opisane w [url=https://anekaobatherbal.com/888starz-bonus-code-2022-krok-po-kroku-rejestracja-bonusy-i-wyplaty-dla-polskich-graczy]888 starz app[/url] jesli komus sie chce grzebac. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, konto zakladasz w chwile, tylko KYC lepiej ogarnac od razu. Wyplaty ida raczej szybko. E-portfele typu Skrill mam w kilka godzin, karta Visa czy Mastercard to juz dwa-trzy dni. Krypto dziala najlepiej — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Obsluga 888starz gada po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej. Na telefonie gram najczesciej — strona mobilna dziala plynnie, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, dziala stabilnie. Uwaga na marginesie — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, nie dotykajcie tego, tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — czyli nie polski regulator, to juz kwestia indywidualna.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel