Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on September 8, 2026, 4:14 am</div>Siedze tu od pol roku mniej wiecej, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Play'n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa najbardziej widoczne, Sweet Bonanza i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych. Pakiet powitalny kreci sie wokol 100% doladowania plus jakies 30 free spinow. Przy zakladaniu konta z kodem czasem podbijaja pule. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Sam sie na tym przejechalem. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://beneficialsavings.com/888starz-bonus-bez-depozytu-2023-przeglad-metod-platnosci-i-wyplat]888starz[/url] zanim klikniesz "zaloz konto". Kasa schodza od 20 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja korzystam z Bitcoina bo idzie najszybciej. Cashout na 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — zatwierdzili nastepnego dnia. Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, aplikacja tez jest. Obsluga w 888starz gada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel