Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on September 8, 2026, 1:59 am</div>Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Wybor gier w 888starz jest ogromny — mowimy o ponad 4000 automatow, choc nie oszukujmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Play'n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, Gates of Olympus i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych. Bonus powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu dostajesz troche wiecej. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Sam sie na tym przejechalem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://higueras.net/kod-promocyjny-888starz-bez-depozytu-przeglad-rejestracja-i-bonusy]888starz kod promocyjny 2026[/url] zanim sie zarejestrujecie. Depozyty startuja od jakichs 20 zlotych, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja wyplacam w krypto bo idzie najszybciej. Cashout na 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin. Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Mobilnie dziala bez zarzutu, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam. Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale trzeba miec to z tylu glowy.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel