Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 27, 2026, 9:08 pm</div>Siedze tu od dobrych paru miesiecy, wiec mysle ze moge cos skrobnac. Wpadlem na to z polecenia kolegi, jako ze wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 2500 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem. Ja gram glownie w Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Fajnie ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka natomiast jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci. Zywe stoly stoi na Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac. Bonus powitalny na FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci. Konto zrobilem w dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow na start — dowod plus rachunek, nic strasznego. Na telefonie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel