Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 27, 2026, 8:34 pm</div>Siedze tu od dobrych paru miesiecy, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, jako ze wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — cos ponad 2800 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming. Ja osobiscie siedze najczesciej na Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Fajnie ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka niestety jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio. Zywe stoly stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, po angielsku, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac. Oferta na dzien dobry w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]https://swizzpools.com/[/url] dla pewnosci. Zakladanie konta to jakies dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. KYC przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe. Mobilnie lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel