Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 27, 2026, 8:23 pm</div>Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec juz chyba wypada cos napisac. Znalazlem to z polecenia kolegi, jako ze zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — jakies 3000 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming. Ja najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Dobrze ze demo dziala bez logowania, polatalem po nowosciach zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie natomiast jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci. Dzial z krupierami oparte na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak. Bonus powitalny u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci. Zakladanie konta to jakies dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. KYC na start — dowod plus rachunek, nic strasznego. Na telefonie smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Support w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel