Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 27, 2026, 8:13 pm</div>Obstawiam tu od dobrych paru miesiecy, wiec juz chyba wypada cos dorzucic od siebie. Znalazlem to z polecenia kolegi, z prostego powodu — zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — gdzies kolo 2500 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming. Sam siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier za to kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci. Dzial z krupierami stoi na Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus. Pakiet na start w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto. Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko. Mobilnie lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel