Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 27, 2026, 9:46 am</div>Gram tu od wiosny, wiec chyba moge cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, jako ze zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — jakies 2800 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming. Ja osobiscie siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Fajnie ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka niestety kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio. Zywe stoly oparte na Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus. Bonus powitalny na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci. Konto zrobilem w minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego. Mobilnie gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel