Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 26, 2026, 3:47 pm</div>Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam przez znajomego z innego watku, jako ze mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — w okolicach 2800 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem. Ja najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Plus za to ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier za to mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie. Sekcja live stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak. Bonus powitalny na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci. Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe. Z komorki smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel