Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 26, 2026, 10:40 am</div>Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Trafilem tam przypadkiem, z prostego powodu — zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — w okolicach 2500 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming. Sam najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie natomiast kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio. Dzial z krupierami oparte na Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak. Oferta na dzien dobry w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci. Konto zrobilem w niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja za pierwszym razem — standard, poszlo gladko. Na telefonie smiga w przegladarce, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel