Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 26, 2026, 9:32 am</div>Klikam tu od dobrych paru miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Znalazlem to przypadkiem, jako ze wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — jakies 2800 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming. Ja osobiscie gram glownie w Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka niestety jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio. Sekcja live stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac. Pakiet na start w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=http://swizzpools.com/]https://swizzpools.com/[/url] zanim zalozysz konto. Rejestracja zajela mi dwie minuty, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. KYC przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe. Na telefonie smiga w przegladarce, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel