Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 26, 2026, 9:00 am</div>Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mysle ze moge cos skrobnac. Trafilem tam przypadkiem, bo wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — cos ponad 2500 gier, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft. Ja osobiscie najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier natomiast kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio. Sekcja live oparte na Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus. Bonus powitalny w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]https://swizzpools.com/[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja. Konto zrobilem w dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. KYC za pierwszym razem — standard, poszlo gladko. Mobilnie lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel