Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 26, 2026, 6:20 am</div>Gram tu od dobrych paru miesiecy, wiec juz chyba wypada cos napisac. Wpadlem na to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, bo zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — gdzies kolo 2800 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming. Ja gram glownie w Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie za to kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio. Zywe stoly oparte na Evolution co akurat jest zaleta. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac. Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja. Konto zrobilem w dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC na start — standard, poszlo gladko. Na telefonie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel