Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 26, 2026, 5:31 am</div>Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Znalazlem to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, z prostego powodu — zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 2500 gier, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft. Ja osobiscie najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Fajnie ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier za to kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci. Dzial z krupierami oparte na Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak. Oferta na dzien dobry w FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci. Konto zrobilem w minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na e-portfel schodza w kilka godzin, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow na start — standard, poszlo gladko. Mobilnie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel