Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 18, 2026, 11:24 pm</div>Obstawiam tu jakies trzech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami. Slotow jest naprawde sporo — licznik pokazuje jakies 6 tysiecy pozycji, no ale realnie i tak siedze na trzech-czterech tytulach. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play'n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Betsoft, do tego megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE. Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — x40 to nie jest spacerek, za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz ios download[/url] zanim wplace. Rejestracja zajela mi dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Skrillem — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem. Co mnie wkurzylo: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Aplikacja na iOS dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — gram dalej, ale bez euforii.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel