Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Book Club
Educated!!
Post Reply
Post Reply: Educated!!
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 18, 2026, 10:23 pm</div>Ogrywam sie tu jakies pol roku i prawde mowiac zostalem glownie dla kasy. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. W tym przypadku pierwszy przelew poszedl w jakies 5 godzin na portfel Skrill, drugi mniej wiecej tak samo. Gier jest sporo — w okolicach 2800 pozycji, przewaznie Pragmatic Play, NetEnt, Play'n GO. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, chociaz ostatnio wciagnalem sie w automaty Yggdrasila. Live jest od Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time zawsze pelne. Bonus powitalny to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wymagany obrot to x35 — normalka jak wszedzie. Darmowki dostajesz po 20 dziennie, co mi sie srednio podoba. Jakis no deposit tez sie trafil, ale to symboliczne 25 zl. Porownywalem sobie warunki z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna w polsce[/url] przed rejestracja — duzo mi to dalo. Rejestracja poszla szybko, min. wplata to 40 zl. Jest BLIK, obsluguja Vise, Mastercard, e-portfele, mozna tez Bitcoinem. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek. Minusy? Support czasem odpisuje 15 minut, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja dokumentow trwala jeden dzien — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Apka nie ma, ale strona z telefonu chodzi normalnie.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel