Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Coaches and Parents
Coaches and Parents – Forum …
Post Reply
Post Reply: Coaches and Parents – Forum – Winning Within
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 6, 2026, 2:18 am</div>Obstawiam tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie. Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play dominuje — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza. Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie. Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie. Obsluga po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli. Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel