Team
Resources
Book Club
Guest Spotlight
Forum
Menu
Forum Navigation
Forum
Members
Activity
Login
Register
Forum breadcrumbs - You are here:
Message Board
Winning Within: Coaches and Parents
Coaches and Parents – Forum …
Post Reply
Post Reply: Coaches and Parents – Forum – Winning Within
<blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on August 6, 2026, 2:09 am</div>Gram tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi. Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt jest wszedzie — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio bardziej siedze na Yggdrasilu. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam. Bonus powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe. Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie. Support jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli. Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.</blockquote><br>
Cancel
Insert/edit link
Close
Enter the destination URL
URL
Link Text
Open link in a new tab
Or link to existing content
Search
No search term specified. Showing recent items.
Search or use up and down arrow keys to select an item.
Cancel